fbpx
Christianshus Lejeboliger

96 30 25 24

Lejlighed til leje Aalborg

Lejlighed til leje i Aalborg til lav pris eller med god udsigt eller i centrum. Vi har det hele. Du finder nemt din drømme lejlighed i udvalget her på siden.
Gå på opdagelse og aftal herefter et besøg, så du kan se om lejligheden passer i størrelse og til alle dine drømme.

Måske skal det være en delelejlighed i Aalborg? Det klarer vi også. Du kan på plantegningerne se præcist, hvor store rummene er og hvordan de ligger i forhold til hinanden. Så er der ingen overraskelse. Det gør det nemt for dig og din bofælle, at afgør om lejligheden kan indrettes praktisk for 2 eller flere personer.

Christianshus Lejeboligere er kendt for udbyde lejligheder med rigtig god beliggenhed.
Du har derfor ikke langt til de attraktioner Aalborg centrum byder på. Du kan også nemt finde offentlige transportmidler, hvis du skal til den ene eller anden udkant af byen.

Du har havnen lige ved siden af – med alt hvad det indebærer.
Masser af liv, særligt i sommerhalvåret, men også de andre måneder. Du møder mennesker fra nær og fjern. Studerende, arbejdende og gennemrejsende. Havnen er et mekka for alle der ønsker at være en del af den summende livsglæde, der findes i denne nordjyske hovedstad – Aalborg.

Skal du flytte til Aalborg, så kontakt os for fremvisning af en af vores lejligheder. Du kan leje en lejlighed til en fornuftig pris, og du får altid en god og helhjertet service, når du kontakter Christianshus Boligselskab / Christianshus lejeboliger.

Vi har været i branchen i mange år og ved præcist, hvad der kan opfylde de krav du måtte have. Så lad os mødes.

Find lejligheden i Aalborg hos Christianshus. Lejlighed til leje i Aalborg finder du hos os.

I Aalborg sker der hele tiden noget.
Universitet, gymnasier, handelsskoler er alle årsager til byens sunde internationale udvikling. Erhvervslivet blomstrer med mange højteknologiske virksomheder, baseret på den viden, som byens studerende bibringer med.
Vil du være med?