Christianshus Lejeboliger

I 1993 anskaffede vi os vores første beboelsesejendom i Aalborg, og et par år senere opstod det selskab, der i dag hedder Christianshus Lejeboligere.

Christianshus Lejeboliger er privatejet, og har udviklet sig til at være et af de førende privatejede boligselskaber i Aalborg, med flere end 150 lejligheder.

De fleste af vore lejligheder er moderne indrettede med nye køkkener og nye badeværelser. For når en ældre lejlighed bliver ledig, foretager vi næsten altid en gennemgribende modernisering.

Resultatet er at vi får en moderne indrettet lejlighed med nyt lækkert køkken og nyt badeværelser med stor afskærmet bruseniche, skabsarrangement med stort belyst spejl, halogenlys i loft, håndvask, toilet m.m.
Der er moderne fliser på vægge og gulv og i de fleste tilfælde også gulvvarme.

Vores holdning er, at vi kun anskaffer os godt beliggende ejendomme. Der er derfor gåafstand til centrum fra alle vores lejligheder. Alle vores lejligheder ligger centralt i Aalborg med gåafstand til bymidten. Vi har lejligheder i Centrum, Vestbyen og Ø-gade kvarteret.

Vi ønsker helt kort, at give vores lejere mulighed for at bo godt og fleksibelt med et højt serviceniveau.
Det skaber tilfredse lejere, som er en forudsætning for Christianshus’ troværdighed og gode virksomhedskultur.

Vi lever os ind i de enkelte sager fra lejestart til lejeslut og løser alle opgaver med en fleksibel indstilling.

Hos os er en aftale en aftale ned i alle detaljer, uanset om det drejer sig om reparation eller tilbagebetaling af depositum.