Ønsker du at leje Aalborgs måske smukkeste lejlighed, hvor eksklusiviteten er at finde i hele lejemålet – så er det nu, du har chancen!

Lejemålet er beliggende på en af Aalborgs bedste adresser, nemlig Boulevarden. Ejendommen er total ombygget og fremtræder utrolig præsentabel fra første øjekast. Starter vi med trappeopgangen, kan man allerede fornemme kvaliteten af lejlighederne.

Lejligheden er bogstavelig talt indflytningsklar med sit istandsatte indre. Den velproportionerede planløsning fordeler sig over 113 kvadratmeter, og er at finde på 4. sal.

Køkkenet i lejligheden er et JKE køkken design, hvor køkkenlågerne er belagt med FENIX laminat med sortbejdsede egekanter. Bordpladen er i kompaktlaminat med en underlimet sort vask, hvor der installeret en matsort Catalano køkkenhane. Køkkenet indeholder kvalitetshvidevarer, bl.a. induktionskogeplade, pyrolyseovn og integreret opvaskemaskine.

Lejlighedens badeværelse er det fineste af dets slags, her går JKE-designet fra køkkenet igen med FENIX laminat, en Catalano vandhane der er installeret på kunst marmorvasken. Du har en stor og lækker bruseniche, med et stort brusehoved og håndbruser. Badeværelset har ligeledes en matsort håndklædetørrer, gulvarme og Siemens vaskemaskine og tørretumbler.

Hele lejligheden er med fantastisk loft til kip , lakeret egeparketgulv og ikke mindst nye lyddæmpende vinduer.

Lejligheden er altså utrolig gennemført fra A-Z, og vi vil elske at vise den frem for dig – så hvis du ønsker en fremvisning af denne smukke 4-værelses lejlighed,

Økonomi

Husleje ekskl. forbrug 9.495,-
Forbrug 850,-
Varme (a/c) 600,-
Vand (a/c) 400,-
Depositum 28.485,-
Forudbetalt leje 0,-
Indflytningspris
Indflytningspris er det beløb, du skal have op af lommen for at flytte ind. Det dækker over:
9.495,-
28.485,-
850,-
29.335,-
29.335,-

Fakta

Antal værelser 4
Areal 113 kvm
Etage 4. sal

Ekstra

Delelejlighed Nej
Husdyr tilladt Nej
Møbleret Nej
Røgfri Nej

Beliggenhed

Centrum 0,1 km
Banegården 0,2 km
Indkøb 0,2 km
Del bolig 96 30 25 24 Kontakt os Udskriv bolig
Tidligere bolig4-værelses centralt i Aalborg
Næste boligPoul Paghs gade 23 3tv