fbpx

i For beboere

Opsigelse af lejemål

Opsigelse af lejemål

Opsigelse af lejemål

Vi er naturligvis altid kede af, at modtage en opsigelse af lejemål fra en lejer, men er samtidig klar over, at mange har boet i vores lejligheder i Aalborg mens de har været under uddannelse, og nu måske skal videre til noget andet. Det har været en god oplevelse at få fremvist lejligheden og for langt, langt de fleste har lejemålet til fulde levet op til forventningerne.
Derfor skal opsigelsen og fraflytningen også være en god oplevelse.

Nedenfor finder du vores retningslinjer for opsigelse af lejemål

  • Opsigelse af lejemål kan, hvis ikke andet er aftalt, ske med 3 måneders varsel til den første hverdag i en måned, der ikke er dagen før en helligdag.
  • Opsigelsen skal være skriftlig med underskrift af samtlige lejere. Er du gift, skal din ægtefælle også underskrive opsigelsen.
  • Opsigelsen skal være os i hænde senest den sidste dag i måneden. Den underskrevne opsigelse kan afleveres på kontoret, sendes med posten eller scannes som pdf fil og efterfølgende sendes med e-mail til vores kontor.

Hvis du ønsker at lejligheden skal genudlejes hurtigere end det normale opsigelsesvarsel, skal dette oplyses i opsigelsen. Du skal være opmærksom på, at vi ikke kan garantere det lykkedes.

Normalt er der aftalt i lejekontrakten, at lejemålet skal være fraflyttet senest 14 dage før, dog minimum 10 arbejdsdage før, at lejemålet ophører.

Selv om lejemålet er opsagt, skal du fortsat betale husleje, aconto varme m.v. i opsigelsesperioden.

Hvis du ønsker at udnytte eventuelt indbetalt forudbetalt leje, skal det oplyses til Christianshus Lejeboliger i forbindelse med opsigelsen. Bemærk at forudbetalt leje kun dækker den rene husleje. Det vil sige, at du fortsat skal betale aconto varme mv. Lad derfor være med at afmelde Betalings Service aftalen.

Når vi har modtaget din opsigelse, vil vi sende en opsigelsesbekræftelse med oplysninger om fraflytningsdatoen, fremvisning, flyttesyn og istandsættelse.

Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os.

Du kan også downloade og printe hele vejledningen, hvis du gerne vil have den på skrift.
Brug dette link: Vejledning ved fraflytning

 

Opsigelsesblanket

Du kan downloade og printe en opsigelsesblanket helt nemt ved at klikke på nedenstående link.
Udfyld den og send eller aflever den på kontoret eller scan den og send den som pdf fil med e-mail til vores kontor.

Opsigelsesblanket

Vi håber, du har været tilfreds med dit lejemål, og vil anbefale Christianshus i din omgangskreds.

Del indlæg 96 30 25 24 Kontakt os Udskriv indlæg
Tidligere indlægForsikring når man bor i lejlighed